Props (attributen)

Terug naar overzicht van alle diensten.
  • Ontwerpen en produceren.
  • Voor Cosplay of LARP.
  • Voor films of theater.
  • Voor decoratie.
  • Aangepast aan budget.


Meer info


Props voor allerlei doelen

Wij kunnen props ontwerpen en produceren voor bijna elk doel en budget. Om de kosten te beperken zijn er diverse opties, zoals deelproductie of gebruik van bestaande producten. Denk hierbij aan het samenstellen van bouwpakketten of de productie van specifieke onderdelen. Als u ervoor kiest de props zelf te produceren, dan leveren wij de bouwtekeningen en montage-instructies. 


Props en elektrotechniek

Uniek hierbij is dat we ook de elektrische systemen kunnen integreren in de props, van gekleurde lampjes tot geavanceerde regelsystemen. Wilt u alleen een elektrisch systeem laten maken en/of laten programmeren om dit zelf te verwerken in een bestaand voorwerp? Dan leveren wij een systeem dat exact aan uw specificaties voldoet, eventueel met instructies.


Afwerking van props

Wij hanteren verschillende afwerkingsmethoden voor props. Zo kunnen wij een kunststof prop het uiterlijk geven van metaal, hout, rubber etc. Met de juiste bewerkingen kan het attribuut 100 jaar oud lijken of juist ‘vers van de pers’. Uiteraard leveren we ook onbewerkte props als dit gewenst is.


Heeft u vragen over het maken van een attribuut? Of heeft u iemand nodig die gewoon even meedenkt? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons of een gesprek aan te vragen.